News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Cel mai important târg dedicat industriei mobilei din vestul ţării, MobilAR, îşi deschide porţile în perioada 20 – 23 mai la Expo Arad Internaţional. A VI-a ediţie a târgului de mobilă, accesorii de mobilă şi echipamente pentru prelucrarea lemnului reprezintă o adevărată manifestare artistică în peisajul arădean, o rampă de lansare a celor mai actuale tendinţe, precum şi o bună modalitate de promovare a celor mai inedite şi originale creaţii.
Peste 35 de firme din România, Ungaria şi Polonia vor expune pe suprafaţa celor două pavilioane expoziţionale, dar şi în exterior o gamă variată de produse, printer care: mobilier din lemn masiv, mobilier din pal melaminat, mobilier tapiţat, mobilier din ratan, mobilier din sticlă, mobilier din piele ecologică; mobilier pentru copii, scaune, mese, colţare, fotolii, canapele, saltele, chiuvete incorporabile, mobilier pentru gradină şi accesorii şi echipamente pentru mobilă.
Pentru a stimula cât mai mult piaţa arădeană, firmele prezente vin cu preţuri promoţionale şi reduceri la toate articolele iar organizatorii au pregătit surprize şi premii pentru vizitatori în fiecare zi de târg.
Organizatorii oferă transport gratuit pe traseul Podgoria – Expo Arad şi retur. Preţul unui bilet de intrare este de 2 lei.

Program de vizitare:

Joi, Vineri, Sâmbătă: 10.00 – 20.00
Duminică: 10.00 – 14.00 (news-ar.eu)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *