News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Zi frumoasă, piaţa din comuna Vladimirescu este plină de comercianti şi de cumpărători. Evident campania electorală a început, primarul comunei, Ioan Crişan, a ieşit la o plimbare şi la un taifas cu concetăţenii. Înconjurat din toate părţile edilul comunei le explică sau le analizeaza offurile oamenilor prezenşi, că e problemă cu canalizarea, că pe stradă sunt gropi, nemulţumiri sunt oriunde. Nu m-am putut abţine să nu pun şi eu nişte intrebări, ca tot omul.
R: Cum arată piaţa astăzi?
I.C : Eu zic că e curată, modernă, are tot ce-i trebuie, apă curentă, şi în plus o vopsim în culorile steagului nostru, rosu, galben şi albastru. Nu e vopsire gen Funar dar simt şi eu oleacă româneşte.
R : Cu oamenii aţi vorbit?

I.C : Aţi văzut că piaţa este plină, toată lumea este vesela, mulţumită, nu mai are rost să meargă până în Arad şi să mai cheltuie bani pe tramvai când aici este o piaţă pentru toate poftele.
R : Nemulţumiri din partea cetăţenilor?
I.C. : Nemulţumiri sunt ca peste tot, sunt vreo trei case la care nu s-a ajuns cu canalizarea pe o stradă mai deosebită, am moştenit-o aşa dar se rezolvă, în rest nimeni nu mi-a zis nimic, poate sunt prea multumiţi. Mi se dau prea multe speranţe, oamenii sunt amabili, dacă mi-au promis că m-or vota 90% cred că 70% tot vor fi.

Cam asta a fost excursia de la Vladimirescu, la sfârşit primarul Ioan Crişan s-a întâlnit cu un grup de elevi şi profesoarele lor, care tocmai veneau de la acţiunile organizate de Ziua Curăţeniei în padurea de la Vladimirescu, unde arădenii îşi petrec sfârşitul de săptămână şi unde chiar cred că pădurea este un imens coş de gunoi.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *