News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Elevii din fiecare școală află astăzi cum vor învăța din 14 septembrie Elevii din fiecare școală află astăzi cum vor învăța din 14 septembrie
Please follow and like us:
Pin Share

Astăzi se va anunța, în sfârșit, ce scenariu se aplică în cazul fiecărei școli din România începând din 14 septembrie. Pe de altă parte, nici prima zi de şcoală nu va mai fi ce a fost. Careul, altădată plin de elevi şi părinţi, rămâne, deocamdată, doar o amintire.

Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă vor anunţa la rândul lor scenariile după care vor funcţiona şcolile din țară din 14 septembrie.
Și acest an școlar pare că va fi sărăcit de emoții pozitive. De exemplu, careul școlii, care altădată, la începutul anului, ar fi fost plin de elevi emoționați, de părinți deopotrivă, de elevi așteptându-i cu flori pe profesori, de dascălii care îi întâmpinau pe elevi, anul acesta va fi gol. Pentru că elevii vor fi primiți de la poartă, întâmpinați de un cadru didactic și conduși direct în clasă. Practic, careul acesta va rămâne doar o amintire.

Ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Educaţiei Naţionale prevede că ar trebui să revină în bănci, din 14 septembrie, elevii din anii terminali şi cei din clasele primare.

Sursa: antena3.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *