News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Esti amator in snowboarding? IATA ce articole NU trebuie sa lasi acasa! Esti amator in snowboarding? IATA ce articole NU trebuie sa lasi acasa!
Please follow and like us:
Pin Share

Snowboarding-ul este un sport care a inceput sa fie tot mai practicat si de romani. Desi multi il considera a fi destul de periculos, adevarul este ca depinde foarte mult de sportiv si de stilul pe care il alege. Specialistii ii sfatuiesc pe incepatori sa ia seama la semnele de pe partie, sa aprecieze corect limitele si sa exerseze continuu pentru a progresa. In permanenta exista un risc de accidentare, asa ca este vital ca snowboarderul sa fie atent pentru a nu aparea erori de pilotaj.

Evitarea accidentarilor este dorinta tuturor celor care practica acest sport. Este obligatoriu sa cunosti toate miscarile permise si pe cele nepermise, sa ai un echipament potrivit pentru a face fata frigului si umezelii de pe munte si sa pastrezi tot timpul controlul, deoarece chiar si micile greseli ar putea duce la vanatai, contuzii sau chiar fracturi de coloana.

Iata ce obiecte iti sunt de folos pe partie daca te dai cu placa!

Echipamentul este absolut vital pentru a reusi sa te bucuri cat mai mult de practicarea acestui sport distractiv. Renunta sa cumperi lucruri pentru ca arata cool si au niste culori spectaculoase. Gaseste marimea corecta si nu uita de utilitatea si confortul lor. Vei avea nevoie de toate aceste lucruri daca vrei sa petreci o zi cat mai lunga pe partie. Nu neglija nici accesoriile care-ti vor tine de cald.

  1. Un accesoriu util cu aceasta ocazie este caciula care apara de frig una dintre extremitatile cel mai afectate ale corpului. Descopera modelul potrivit de caciuli de snowboard si fa alegerea in deplina cunostinta de cauza. Nu uita nici de casca care te va proteja in caz de vreun incident nedorit;

2, Ochelarii de snowboard trebuie sa te insoteasca obligatoriu. Alege o pereche care sa respecte forma fetei si care sa se potriveasca perfect cu casca! Daca vrei sa fii sigur de alegerea facuta, cea mai buna idee este sa asculti sfaturile riderilor. Exista diferite lucruri pe care nu le stii in amanunt, cum ar fi forma lentilelor;

3, Hainele termice sunt esentiale cand mergi cu placa pe pârtie. Renunta la bumbac, pentru ca este periculos de utilizat pe munte si alege fibrele sintetice sau merino, care evapora foarte rapid umezeala si retin caldura corpului. Ai grija la marimea pe care o alegi. E nevoie de libertate de miscare in snowboarding, asa ca tine cont de acest aspect;

4, Geaca trebuie sa fie impermeabila, dar sa lase aburii corpului sa iasa. Alege un articol de calitate superioara si nu uita ca membrana Gore-tex este mereu prima in top! Contactul cu zapada nu te va ocoli si trebuie ai o geaca cu diferite accesorii, precum buzunare, gluga, parazapada, fermoare cu aerisiri sub brate sau strat de izolare;

 

5, Pantalonii de snowboard vor completa echipamentul necesar pe partie si trebuie sa fie din acelasi material de calitate superioara din care este confectionata si geaca. Daca esti un tip fashion, atunci vor conta in egala masura si alte chestiuni ce tin de ultimele tendinte in moda. Exista pe piata o gama larga de modele, cu ajutorul carora poti completa perfect tinuta de snowboarding.

In concluzie, daca vrei sa ai parte de o partida de snowboarding pe cinste, nu uita sa ai cu tine echipamentul adecvat. Indiferent de partia pe care alegi sa practici sportul tau preferat, articolele de mai sus nu trebuie sa lipseasca, altfel ai putea sa regreti. Nu uita, utilitatea si confortul trebuie sa primeze inaintea designului sau culorilor.

Surse foto:

Shutterstock.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *