News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Era normal ca toti pedeleii sa fie innebuniti de imaginea aproape spre zero pe care o mai au in Romania si astfel au inceput pe la Parlamentul Europei sa sustina tot felul de discursuri aberante, probabil in momentele in care majoritatea europarlamentarilor au alte treburi si nu-i baga in seama. Astfel faimosul europarlamentar Iosif Matula, care bombardeaza zi de zi redactiile aradene cu full de comunicate despre activitatea sa mult si foarte bogata s-a gandit sa reclame ca presa din Romania nu-i mai prea lauda, acum in momentul in care PIB-ul tarii este intr-o accentuata crestere si chiar oamenii nevoiasi fac cozi pe la banci pentru a-si depune economiile din salarul mult indestulator pe care-l primesc cu atata grija de la guvernanti. Ideea lui Prigoana prin care sa existe o cenzura a presei scrise si online, dealtfel idioata, a prins radacini in mintea activului europarlamentar, in ciuda negarii venite de la centru cum ca „ideile Prigoana” ar fi rodul gandirii mult odihnite pedelista. Se pare ca imaginile mult mediatizate cu pensionarii, somerii si bugetarii saraci de pe o zi pe alta sunt de fapt niste comenzi comandate de catre adversarii politici invidiosi de succesele economice ale guvernului.
Comunicatul oficial pe care noi, cei din presa ar fi trebuit sa-l publica ca si un succes al politicii romanesti este urmatorul:

In cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg europarlamentarul Iosif Matula (PPE, PDL) a sustinut un discurs pe tema „Libertatea presei in Europa de Est” .

 Acesta a tinut sa mentioneze ca „bucurandu-ne de aceasta libertate trebuie in acelasi timp sa acceptam responsabilitatea de a avea masura veridicitatii. Campaniile la comanda, santajul mediatic, defaimarea imaginii trebuie condamnate public si sanctionate, inclusiv prin reglementari stricte la nivel comunitar.”

 Europarlamentarul democrat-liberal sprijina neconditionat libertatea absoluta a presei, corelata insa cu o maxima responsabilitate fata de informarea corecta a publicului.

„Libertatea presei, este unul dintre drepturile fundamentale pe care societatea democratica le ofera cetatenilor sai.”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *