News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

In 2011 Grupul Eurolines si-a indeplinit strategia de business propusa, aceea de a aduce pe piata romaneasca cel mai important jucator mondial din industria turistica – TUI Travel PLC.

Acest parteneriat reprezinta finalizarea unei tranzactii care extinde operatiunile Grupului Eurolines, condus de Dragos Anastasiu si marcheaza inceputul colaborarii pentru piata din Romania si Moldova.

Toate aceste demersuri s-au facut pentru a sustine un crez si o misiune – aceea de a aseza un zambet pe chipul fiecarui client prin oferirea unui nou standard in domeniul serviciilor turistice.

Grupul Eurolines crede ca este nevoie de o retea de agentii de turism in care notiuni ca siguranta pachetului turistic vandut si calitatea vacantei sa nu fie concepte fara continut, ci sa se traduca printr-o consultanta de calitate in momentul cumpararii pachetului, prin oferirea celei mai largi palete de destinatii si hoteluri in exclusivitate si prin garantarea unei vacante in adevaratul sens al cuvantului.

In Arad, doua agentii stau la dispozitia clientilor care inteleg si isi respecta dreptul la o vacanta garantata de nr. 1 mondial.

Prima este agentia TUI Travel Center din Str. Revolutiei, nr. 70, iar a doua este agentia EUROLINES din Str. Revolutiei, nr. 31.

Agentiile raman fidele conceptului de “Travel Hypermarket”, acest lucru insemnand ca numai de aici se vor putea achizitiona in continuare ofertele tuturor tour-operatorilor germani si romani de succes. Cota importanta reprezentata de produsele World of TUI aduce un plus de valoare pachetelor turistice oferite in agentii.

Un produs ce merita prezentat mai detaliat, este primul charter cu plecare din Romania, charter operat in parteneriat cu TUI Turcia. Destinatia aleasa – ANTALYA.

Produsul se caracterizeaza printr-o selectie a celor mai cerute si apreciate hoteluri din statiunile Kemer, Antalya, Lara si Belek, incepand cu hoteluri de 3*+ si mergand pana la cele de 5*. Fiecare hotel are ratinguri obtinute atat de la clientii romani, cat si de la cei germani, dupa criteriile: mancare/bauturi, sport/fitness, amuzament si facilitati pentru copii, Turcia fiind, in primul rand, o destinatie de familie.

Siguranta primului charter marca TUI este data de catre numele care au creat acest produs – Grupul Eurolines Romania si tour-operatorul TUI Turcia, parteneri care pun pe primul plan respectarea programului prezentat.
Momentul in care este lansat produsul charter marca TUI cu destinatia TURCIA este cel mai bun pentru a oferi clientului exigent, obisnuit cu vacante de calitate, un pachet sigur si garantat.

Plecarile pentru sezonul de vara se fac din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Bacau.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *