News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Eusebiu Pistru : Investițiile străine, un adevărat record negativ în guvernarea PNL Eusebiu Pistru : Investițiile străine, un adevărat record negativ în guvernarea PNL
Please follow and like us:
Pin Share

Știm cu toții că investițiile străine sunt un indicator esențial al performanței unei guvernări, al încrederii în stabilitatea și perspectiva economică. Din păcate însă, în ultimele 8 luni, sub Guvernarea PNL, s-a înregistrat un adevărat record negativ în acest domeniu, spune deputatul PSD Arad Eusebiu Pistru.

„Minus 338 de milioane de euro în primele 5 luni ale anului. Aceasta este cifra oficială a BNR care atestă fuga investițiilor din România condusă de Iohannis și PNL. Pentru comparație, în primele 5 luni ale anului trecut, în guvernarea PSD intrau în România 2,059 miliarde de euro. Cu alte cuvinte, guvernul Orban nu inspiră încredere, nu oferă o minimă perspectivă pozitivă pentru mediul internațional de afaceri. Iar percepția investitorilor străini se bazează pe fapte, date, acțiuni și cifre concrete. E trist dar actualmente nimic nu mai merge bine, în niciun domeniu de activitate. Oamenii așteaptă de la orice guvern rezultate nu discursuri și cu atât mai puțin minciuni. Dramatic este că această ocolire a țării de către capitalurile externe se produce tocmai acum când România are nevoie mai mult decât oricând de resurse financiare.”, afirmă deputatul social-democrat de Arad Eusebiu Pistru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *