News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă, 5 iunie, va avea loc a treia expediţie internaţională cu canoe pe Crişul Alb, intitulată „Fără graniţe”, cu plecare de la Chişineu-Criş (jud.Arad) până la Gyula (Ungaria). Acţiunea a devenit deja o tradiţie, fiind iniţiată în anul 2008. Evenimentul este coordonat de Levente Horvath, subprefect al judeţului Arad.

Vor fi prezenţi sportivi, olimpici, campioni mondiali din Ungaria, respectiv echipajele formate cu participarea sportivilor de la clubul „Voinţa”. „Anul acesta dorim să completăm acţiunea şi cu participarea bicicliştilor care vor parcurge distanţa Chişineu Criş-Gyula, în funcţie de condiţiile meteo, fie pe dig, fie pe drumul rutier Chişineu Criş-Vărşand-Gyula. Prin aceste acţiuni dorim să contribuim la popularizarea sporturilor cu tradiţie din Arad, caiac-canoe şi ciclism, în rândul tinerilor arădeni.”, a declarat subprefectul Levente Horvath.

Organizatorii se aşteptăm la o prezenţă de peste 10 ambarcaţiuni din Ungaria care va fi completată şi cu un echipaj format din sportivi de performanţă din Arad- Daniel Daniel, vicecampion mondial naţional, Daniel Ştefean-vicecampion naţional caiac-canoe, Kadar Zsolt-vicecampion naţional înot şi Tomos Irene Roxana.

Plecarea va avea loc sâmbătă, 5 iunie, de la ora 10, de lângă podul pe Crişul Alb din Chişineu Criş. Evenimentul va fi marcat şi de un moment cultural, vineri, de la ora 18, printr-un vernisaj foto organizat la Primăria Chişineu Criş, intitulat „Szt Martin si China ” unde vor fi expuse fotografii facute de renumitul saxofonist din Ungaria cu ocazia expediţiilor făcute în China.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *