News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Inteligenţa firmelor de a-şi organiza superior producţia stă la baza succesului economic japonez. Fabricaţia Lean este astăzi una dintre cele mai de succes metode pentru îmbunătăţirea competitivităţii organizaţiilor şi este introdusă acum şi în întreprinderile din Regiunea de Vest a României prin proiectul LEAN ROMÂNIA.

Proiectul se bazează pe un parteneriat cu un lider european în training şi consultanţă industrială- Renault Consulting şi compania Calitop SRL – promotorul celor mai active metode de management şi eficientizare a sistemelor de producţie pentru industria de serie, Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor Cluj- cea mai reprezentativă organizaţie patronala a judeţului Cluj, dar şi pe un parteneriat multi-regional solid între alte două organizaţii teritoriale ale IMM-urilor din România- Asociaţia Consiliului Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad şi Federaţia Patronală a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Argeş.

Aceştia pun la dispoziţie, în cadrul unei sesiuni de informare cu titlu: “Lean Six Sigma- Soluţii de creştere a productivităţii şi bune practici în management industrial” organizate la Arad, în data de 28 martie 2012, orele 11, in cadrul Expo International Arad, posibilitatea înscrierii în programul LEAN ROMÂNIA a persoanelor cu funcţii de răspundere într-o companie, cât şi celor cu rol operaţional pentru a avea acces GRATUIT la training şi consultanţă care în mod normal au o valoare medie de peste 5000 EUR/persoană.

Prin proiectul Lean România ne propunem să dezvoltăm capacităţile manageriale în IMM-urile din ţara noastră, prin cursuri de instruire în metode organizaţionale inovatoare Lean6Sigma şi QC Story pentru 1200 de manageri de producţie şi tehnicieni/ ingineri de proces. Aceştia îşi vor îmbunătăţi productiviatea la locul de muncă şi adaptabilitatea la noi cerinţe profesionale determinate de progresul tehnologic, cu efect pozitiv asupra poziţiei acestora pe piaţa muncii şi evoluţiei profesionale.

Acest proiect este co-finaţat de către Uniunea Europeană şi Guvernul României şi este accesibil angajaţilor din companii din industria prelucrătoare şi, în mod deosebit, companiilor care furnizează produse pentru clusterul auto.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *