News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Foto expozitie 3

Europarlamentarul Iosif Matula a fost promotorul unui eveniment de excepție, dedicat unui om deosebit, iar data evenimentului a avut, de asemenea, o semnificație aparte: Floriile. Astfel, Gigi Budiu a fost protagonistul vernisajului foto de la Chișineu-Criș, cu o expoziție aniversară, printre fotografiile prezentate numărându-se și cele ale regretatei Emanuela Șuclea, respectiv ale lui Claudiu Ștefan Condurache, un promițător împătimit al artei fotografice.

Vernisajul a avut loc la Old Lady s Pub, unde Călin Crețu a sprijinit, și de această dată,  buna desfășurare a unui eveniment artistic.

Cei prezenți au admirat peisaje, portrete, dar și imagini de colecție din zone reprezentative din Chișineu-Criș și nu numai. De asemenea, cuvintele invitaților au conturat imaginea unei seri de excepție, în cadrul căreia au putut fi admirate lucrări de artă fotografică.

Mai citeste si:  Biblioteca Judeteană este gazda unei lansări de carte

Gazda evenimentului, europarlamentarul Iosif Matula, i-a avut ca invitați, pe lângă fotografii Gigi Budiu și Claudiu Ștefan Condurache, pe Mircea Boran, președintele Foto Club Arad, pe bace Toghiere, dar și familia Șuclea din Nădab. Seara a fost una încărcată de emoție, în amintirea artistei Emanuela Șuclea. Totodată, Gigi Budiu, vicepreședintele Foto Club Arad și-a aniversat cei 65 de ani prin această expoziție. „Gigi Budiu este un om deosebit care a fost apreciat și la Bruxelles. Merită tot respectul și considerația noastră pentru munca fotografică extraordinară”, a declarat Iosif Matula.

Gigi Budiu, vizibil emoționat la evenimentul dedicat activității sale, a mulțumit tuturor celor prezenți pentru faptul că s-au gândit să găzduiască expoziția sa aniversară și în Chișineu-Criș.

Mai citeste si:  VALOAREA INTEGRALA A SUMELOR ACHITATE DIGITAL IN 2015 A CRESCUT CU PESTE 60%, LA 135 MILIOANE EURO (ANALIZA)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.