News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Conul Falca in faţă cu reacţiunea

Uslasul_Perit 30 decembrie 2011 uslasul_perit 0

Please follow and like us:
Pin Share

gheorghe falca primar arad

Că nu era un breaking news de jde mii de pagini,rânduri sau coloane, ştiam şi noi de ceva timp, hai na că ne lăudăm. Before-şedinţa CLM de acu două zile nenea Falcă nu mai avea un zambet „fericit”, ca de sfârşit de an, era surâsul demisiei ca prim şi vice şi presedinte al PDL-Arad, ce n-aş fi dat să văd feţele „săculeţilor de cartofi”-citat Florin Galiş, când îşi depunea hârtia pe masă.
Să fie un act de patriotism local, neeh, de afecţiune faţă de jocurile şi numirile PDL pentru preşedintele CJA, posibil. Problema, in primul rând este pentru „săculeţi”, sânt innebuniţi, nu ştiu ce să facă, o indigestie generală de Revelion, pe lângă criză, nu se va consuma nici caviarul de pe masă.
Scenariile sânt multe, să fii român şi să n-ai boala asta, se poate ca demisia din Biroul Permanent Judeţean al PDL-Arad, să fie un şantaj, la care se adaugă şi ameninţarea de candidat la Primăria Arad, în nume personal, sau independent fără sigla PDL, în drept la replica zvonurilor ca socrul Seculici va candida el şi-l va trece pe linie moartă pe actualul preşedinte CJA, Nicolae Ioţcu? Te gândeşti ca ai lăsat un loc liber în BPJ pentru adversari?
Să fie de vină zvonurile cum că DNA va vizita „Casa Ioţcu” şi că sunt dosare privind „subita” îmbogăţire de peste-noapte, de care ar fi fost de mai mult timp acuzat, şi această măsură extremă de demisie este de fapt un semn de ameninţare?
Poate să fie şi un teatru ieftin, de „spălare pe mâini”, efectuată rapid de Falcă, ştiind că nu are susţinerea BPJ-PDL-Arad, de a-l lăsa pe Ioţcu singur contra tuturor, de văzut durata dosarelor proprii, la noi este şi un cronometru.
Ce greu e să fii şi ginere de socru PDL, Seculici, şi fin de preşedinte!
De vizionat zilele următoare, pă vreun canal TV,  şi sperăm că măcar de Noul An vor putea sorbi din sarmale. An nou Fericit!

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *