News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FANII SERIALULUI „BEVERLY HILLS 90210” AU MOTIV DE INGRIJORARE! UNA DIN ACTRITELE LOR PREFERATE, DIAGNOSTICATA CU CANCER FANII SERIALULUI „BEVERLY HILLS 90210” AU MOTIV DE INGRIJORARE! UNA DIN ACTRITELE LOR PREFERATE, DIAGNOSTICATA CU CANCER
Please follow and like us:
Pin Share

O actriţă americană, celebră în România în special pentru rolurile din seriale „Beverly Hills 90210” şi „Farmece/ Charmed”, a fost diagnosticată cu cancer mamar.

Shannen Doherty, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit jurnaliştilor de la revista People că urmează un tratament împotriva acestei maladii şi că se concentrează în prezent pe procesul de recuperare.

Aceeaşi publicaţie americană a citat o serie de documente oficiale prezentate de actriţă într-un proces recent, în cadrul căruia juraţii au aflat că Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer mamar în luna martie.

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, însă ambele mariaje au durat mai puţin de un an.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills, 90210” şi Prue Halliwell din serialul „Farmece/ Charmed”.

Sursa: spynews.ro

Foto: spynews.ro

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *