News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Femei batause

Local 16 iunie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

În cursul săptămânii trecute, o patrulă de jandarmerie aflată în misiune în zona pieţei din com. Vinga, jud. Arad, a fost sesizată de către F. Alina şi S. Mirela, despre faptul că au fost victimele unor agresiuni fizice, în data de 07.06.2010 în timp ce se aflau în parcul din com. Vinga.

Pe baza semnalmentelor oferite de către persoanele vătămate şi în urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de jandarmi în perioada 08.06.-16.06.2010, au fost depistaţi autorii agresiunii, fiind vorba despre două femei din com. Vinga, M. Silvia în vârstă de 50 de ani şi R. Maria în vârstă de 28 de ani.

Persoanele vătămate, în timp ce se aflau în parcul din com. Vinga, datorită unor divergenţe mai vechi avute cu M. Silvia şi R. Maria, au fost bătute şi ameninţate cu acte de violenţă de către acestea, fiind lovite cu pumnii şi picioare provocându-le mai multe leziuni traumatice la nivelul capului.

Persoanele vătămate au depus o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de M. Silvia şi R. Maria pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „ameninţare”.

Persoanelor vătămate li s-au eliberat câte un certificat medico-legal de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad care atestă faptul că au fost victimele unor agresiuni fizice.

Jandarmii le-au întocmit celor două femei actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi “ameninţare”.

Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Cetăţenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale ( furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau direct la dispeceratul Jandarmeriei Arad, la numărul de telefon 0257/514900.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *