News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

400x400_scoala_vara

Galleria  Arad a marcat astăzi încheierea celei de a doua ediții a Școlii de vară. Festivitatea organizată cu acest prilej a fost marcată de momente artistice susținute  de cei peste 120 de copii care au frecventat cursurile școlii de vară pe parcursul ultimelor două luni.

Micii artiști, grupați în funcție de tematica studiată, au reușit cu succes prin poezii, cântece, dansuri, un minicarnaval și concursuri să asigure publicului o călătorie imaginară prin toate continetele lumii. Pe parcursul a două ore clienții Galleria au trecut din atmosfera africană, în cea asiatică, apoi au ajuns pe continentul american și în cele din urmă s-au reîntors în Europa.

“ Marcăm astăzi încheierea celor două luni de activitate a școlii de vară. Ne bucurăm că am reușit să oferim copiilor clienților Galleria Arad o alternativă plăcută și benefică de a-și petrece vacanța, creându-le un mediu sigur, cu decoruri speciale, în funcție de tematica studiată de fiecare grupă în parte. Copiii au învățat despre culturile și obiectivele cele mai importante ale statelor de pe fiecare continent,  au reușit să își dezvolte abilitățile în susținerea a  diverse activități practice și să participe la diverse cursuri, precum cele de engleză sau zumba. Mai mult, cu sprijinul partenerilor în proiect, cei mici au reușit să învețe despre cum trebuie să se comporte în trafic, cum sa protejeze natura, cum să acorde primul ajutor sau cum pot aduce bucurie semenilor prin ceea ce fac ei. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest demers susținut de Galleria Arad, iar copiilor le doresc un an nou de învățământ plin de succese”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Programul Școlii de Vară, derulat pe parcursului lunilor iulie-august a constat în cursuri de engleză, zumba, activități practice, cursuri de cultură generală, vizite  la diverse instituții de interes public precum Teatrul de Stat “Ioan Slavici”, Primăria Arad,  Aeroportul Arad și în organizarea unor acțiuni caritabile la Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean Arad. Toate aceste activități s-au derulat sub supravegherea unui personal didactic calificat, zilnic copiii beneficiind și de două mese gratuite.

Partenerii Galleria Arad în proiectul „Școala de vară” sunt: Primăria Arad, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară, Inspectoratul Județean Școlar, Crucea Roșie,  Aeroportul Arad, Poliția Locală, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, Teatrul de Stat “ Ioan Slavici”, Centrul Cultural Județean, Palatul Copiilor, Parcul Natural “ Lunca Mureșului“, Cora, Trombi.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *