News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Fiul Prodancăi e cel mai simpatic personaj din show-ul Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV. Laur jr. e un copil frumos, foarte vesel si cuminte. El e rasfăţatul familiei Prodan-Reghecampf. S-a obişnuit atât de tare cu camerele de filmat, încât întreabă mereu când vine echipa. Anamaria încearcă să nu-l răsfeţe prea tare, dar îl ia cu ea peste tot. Şi pentru că Reghe avea nevoie de un costum nou pentru show, familia a făcut o vizită celui mai renumit atelier din România, cel al lui Alexandru Ciucu –croitorul casei regale.

Lui Laur jr, „Bebe”-cum îi zice toată lumea -i-a plăcut foarte mult de Ciucu şi a zis că vrea şi el un costum. Poţi să nu mulţumeşti o dulceaţă de băiat cum e el? Imediat a fost măsurat şi s-a făcut şi comanda pentru cel mai mic client Alexandru Ciucu.

Ce năzbâtii mai face Bebe, urmăriţi în fiecare duminică seară, de la ora 20:00 la Euforia TV.

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *