News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Florin Tripa: ”CJA a încercat dezmembrarea comunei Moneasa pentru a pune mâna pe stațiune” Florin Tripa: ”CJA a încercat dezmembrarea comunei Moneasa pentru a pune mâna pe stațiune”

Deputatul PSD Florin Tripa a reacţionat pe Facebook la tentativa CJA de a dezlipi staţiunea Moneasa de comuna cu același nume și de a o transfera în administratrea Consiliului Judeţean.

„La întâlnirea cu reprezentanții administrației locale, la CJA, am aflat cu surprindere despre tenativa conducerii județului de a dezmembra comuna Moneasa. Conducerea CJA a solicitat Guvernului să delimiteze stațiunea de comuna Moneasa, urmând să fie preluată de Consiliul județean. În ultimii 12 ani, conducerile CJA nu s-au preocupat de soarta stațiunii Moneasa. CJA n-a ajutat cu nimic stațiunea Moneasa, ba mai mult, tabăra care aparține Consiliului județean este în paragină. Cu excepția unor petreceri cu iz electoral, pentru care s-au alocat câteva zeci de mii de lei, CJA nu a avut niciun proiect concret pentru Moneasa, șefii județului nu au fost preocupați să asigure infrastructura necesară sau cofinanțări la proiectele primăriei. Din păcate, comuna Moneasa a primit de la bugetul județului ZERO lei în ultimii ani. Ăsta e respectul pe care CJA îl are față de comuna Moneasa, căreia acum vrea să-i fure stațiunea, probabil pentru a fi dată în administrarea unor “specialiști” de la PNL“, spune deputatul Florin Tripa.

Mai citeste si:  APIA Arad comunica termenul de depunere a cererilor pentru suprafata agricola

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *