News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Florin Tripa : Pedeliștii lui Falcă mint cum respiră Florin Tripa : Pedeliștii lui Falcă mint cum respiră
Please follow and like us:
Pin Share

PNL Arad a transmis presei un comunicat plin de minciuni, aducându-i deputatului PSD Florin Tripa o serie de acuze care nu au nicio legătură cu realitatea.

Un atac suburban, neasumat de nicio persoană din PNL Arad, care arată încă o dată că în ciuda schimbării numelui, pedeliștii arădeni au rămas cu aceleași metehne de politicieni mici, fără scrupule.

„Cei de la PNL Arad au emis un comunicat prin care îmi pun, efectiv, vorbe în gură, pe care nu le-am rostit niciodată. Nu am spus niciodată că Aradul este nenorocit, așa cum susțin pedeliștii lui Falcă, care nu au nici măcar bărbăția să semneze acel comunicat, să-și asume acele minciuni pe care le-au lansat în spațiul public. Observ că domnii de la PNL au rămas aceeași pedeliști fără scrupule, care sunt în stare de orice pentru a pune mâna pe putere, care mint cu nerușinare și care atacă în mod josnic pe oricine are curajul să nu fie de acord cu ei. I-aș recomanda domnului Falcă și colegilor săi să nu ne țină lecții despre justiție, tocmai ei, care au nenumărate plângeri penale, pentru diferite fapte de corupție sau asimilate corupției. Tocmai ei, care au mai mulți primari din județul Arad condamnați penal pentru luare de mită, care au un președinte de Consiliu județean Arad trimis în judecată pentru corupție, au în frunte un președinte care este văzut ca ultimul baron pedelist și pe numele căruia există nenumărate plângeri penale. “, spune deputatul Florin Tripa.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *