News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Vizita mass-media la vila Dante, pregătită pentru Traian Băsescu, a arătat întregii ţări un monument al sfidării românilor. Traian Băsescu a dispus investiţii de peste un milion de eruo într-o vilă, pentru a-i asigura un trai faraonic după terminarea mandatului. Toate acestea se întâmplau în perioada de criză, 2010-2012, în care românilor li s-au impus măsuri de austeritate unice în Europa.

„Am văzut cu toţii luxul acelei vile, am văzut negru pe alb sumele de bani investite de stat în perioada de criză. Vila era deja sub controlul lui Traian Băsescu, pentru că premierul Ponta a avut acces la ea doar după ce preşedintele interimar Crin Antonescu a dat dispoziţie SPP. Cred că orice om de bun simţ este revoltat de duplicitatea lui Băsescu, care a condamnat la sărăcie românii prin tăierea pensiilor şi salariilor, prin majorarea TVA care a condus la creşterea preţurilor, dar care îşi asigură huzurul pe cheltuiala românilor. Traian Băsescu invocă Europa, dar se comportă ca un dictator din lumea a treia! România cu Băsescu preşedinte este cea mai săracă ţară din UE, dar Băsescu plănuia să trăiască asemeni unui faraon, până la adânci bătrâneţi! Cred că este un motiv în plus pentru români să vină la referendum, să îl lase pe Băsescu fără privilegiile nesimţite pe care şi le-a pregătit” a spus co-preşedintele USL Arad, Dorel Căprar.

De altfel, trebuie remarcat că delirul imobiliar al lui Traian Băsescu este contagios pentru PDL. Trebuie amintită nu doar vila monstruoasă a lui Adriean Videanu, despre care mass-media a relatat pe larg, ci şi afacerile imobiliare ale liderilor PDL Arad. „La fel ca şi Traian Băsescu, Gheorghe Falcă şi Nicolae Ioţcu au venit în funcţii publice fără avere, iar în câţiva ani au reuşit să adune o avere considerabilă şi să îşi construiască vile. Ne întrebăm de unde au bani? Cum au reuşit să câştige sume astronomice într-o perioadă în care am traversat cu toţii o criză economică? Până când instituţiile abilitate vor găsi răspunsuri la aceste întrebări, apreciem că frăţia vilelor Băsescu – PDL este o sfidare la adresa românilor” a declarat Dorel Căprar.

În altă ordine de idei, Dorel Căprar a afirmat că sunt semnale cu privire la presiuni care se fac asupra arădenilor să nu voteze. „Nimeni nu are voie să reţină buletinul altei persoane, sub niciun pretext. Îi rugăm pe arădenii care se confruntă cu astfel de probleme să ni le semnaleze. Cei care îi împiedică pe oameni să meargă la vot ajung la închisoare, potrivit legii!”, a încheiat Dorel Căprar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *