News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

A FURAT CIOCOLATĂ

Local 21 aprilie 2011 bmxro 0

Duminică, 17 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a prins în flagrant pe R. George Ştefan, în vârstă de 41 de ani din Lugoj, jud. Timiş, care a sustras mai multe produse alimentare, pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor pe care le purta.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra bărbatului 10 tablete de ciocolată, în valoare totală de 35 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit celui în cauză actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Mai citeste si:  CJA oferă posibilităţi alternative de circulaţie în perspectiva intrării în spaţiul Schengen

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

bmxro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *