News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Furt de fier de la un pod rutier

Local 1 februarie 2012 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Luni, 30 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, un echipaj al subunităţii de jandarmi din oraşul Chişineu Criş, aflat în serviciu de menţinere a ordinii publice, a observat, pe o stradă din oraş, o persoană care transporta, cu ajutorul unui cărucior, două balustrade din fier.

Întrebată despre provenienţa balustradelor, persoana în cauză a declarat că le-a găsit în zona podului rutier de peste Crişul Alb. După verificările efectuate s-a stabilit faptul că, profitând de întuneric şi că în apropiere nu s-a aflat nici o persoană, numitul Ioan B., în vârstă de 41 ani, domiciliat în oraşul Chişineu Criş a sustras cele două balustrade, de patru metri lungime respectiv un metru lăţime, de la podul care se află în lucrări de reabilitare.

Întreaga cantitate de fier sustrasă a fost restituită părţii vătămate.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de ”furt calificat”. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *