News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Furt din supermarket

Local 24 noiembrie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Marţi, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmi aflat în serviciu de menţinere a ordinii publice, a fost sesizat cu privire la faptul că, într-un supermarket situat pe strada Banu Mărăcine, din municipiul Arad, a avut loc un furt.

Jandarmii, ajunşi la faţa locului, l-au identificat pe numitul Alexandru B., în vârstă de 55 de ani, din municipiul Arad, care fusese observat, prin intermediul camerelor de supraveghere, în timp ce ascundea în îmbrăcăminte o sticlă cu vin. Prins asupra faptului şi în faţa dovezilor înregistrate, bărbatul, care prezenta semne vizibile că ar fi consumat băuturi alcoolice, a recunoscut cele întâmplate. El le-a mărturisit jandarmilor că ar fi dorit să-i ofere cadou prietenei sale sticla cu vin, însă nu a avut bani să plătească.

Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *