News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Gala Sportului Arădean 2010

National 9 decembrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Cei mai buni sportivi arădeni ai anului 2010 vor fi sărbătoriţi în cadrul Galei Sportului Aradean. în data de 12 decembrie 2010, la ora 19, la Atrium Mall. În cadrul Galei, Primăria Municipiului Arad va premia cele mai valoroase performanţe naţionale şi internaţionale obţinute de sportivii arădeni la competiţiile din cursul acestui an.

Evenimentul se va desfăşura la Atrium Mall, unde toţi arădenii sunt invitaţi să-i aplaude pe campionii noştrii.

Gala Sportului se va deschide cu un show demonstrativ de gimnastică ritmică şi aerobic sportiv, pregătit de Clubul Sportiv Municipal, iar invitaţii speciali ai evenimentului vor fi membrii formaţiei Cassa Loco, care vor susţine un concert live.

 Vor fi oferite premii în valoare de peste 400 de milioane de lei vechi pentru primii 10 sportivi aradeni, echipa anului, antrenorul anului, managerul sportiv al anului şi de asemenea în cadrul Galei Sportului Arădean vom onora întrega activitate a unor personalităţi ale vieţii sportive arădene. O tradiţie este Bursa „Eugen Roman” – care va fi oferită celui mai de perspectivă junior într-un sport olimpic, pentru a-i susţine pregătirea.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *