News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Avand in vedere ca dom’primar Gheorghe Falca nu catadicseste sa ne comunice si redactiei noastre vorbele mieroase din concediu, redam doar, replica mai mult efervescentului Florin Galis, membru si chiar presedinte PNL municipiul Arad. Oricum, noi, ca si aradeni adevarati, suntem entuziasmati de problemele ingrijoratoare pe care edilul acestei urbe le monitorizeaza, avand in vedere zilele de concediu pe care, indreptatit fiind, le petrece, si ii uram „Concediu placut”.

  1. Suspendarea domnului Gavril Popescu din PNL pe durata a unui an

După cum am afirmat şi în cadrul conferinţei de presă de marţi, cât timp voi fi la conducerea organizaţiei municipale a PNL, nu voi accepta ca vreun membru că încalce regulamentul şi cuvântul dat colegilor, indiferent cine este persoana respectivă. De când echipa noastră conduce organizaţia PNL Arad, numărul membrilor a crescut şi la fel a crescut şi disciplina, astfel incat organizația noastră să nu se manifeste ca un club în care fiecare face ce dorește. Am obţinut rezultate foarte bune în alegerile prezidenţiale din anul 2009 şi avem potenţialul de a sparge cu adevărat monopolul politic al PDL din municipiul Arad. Fiecare om, membru de partid, politician, este liber să îşi urmeze propriul destin politic, însă atât timp cât are calitate de membru al unei organizaţii, se supune rigorilor convenite în comun din cadrul respectivei structuri. Suspendarea lui Gavril Popescu nu este o „mazilire”, o „reglare de conturi”, o „ceartă în interiorul USL”, ci este pur şi simplu o măsură organizatorică normală faţă de un membru care a încălcat regulamentul organizaţiei şi principiile unei echipe puternice. Noi ne vom menţine în continuare aceeaşi linie fermă şi corectă faţă de toţi colegii noştri. Este angajamentul meu luat faţă de colegii mei din PNL Arad.

  1. Replica primarului Gheorghe Falcă

Cred că nu primarul Falcă este cel care a declarat respectivele lucruri, probabil că domnia sa are consilieri mult mai puţin aplecaţi spre acel limbaj suburban de care amintea. Asistăm la o clasică tentativă de manipulare deoarece primarul Aradului nu se fereşte să dezinformeze public încă o dată. Dacă primarul Falcă spune că arată respect faţă de toţi arădenii, indiferent de partidele politice, de ce a declinat invitaţia noastră la dialog? La fel ca orice partid reprezentat în Consiliul Local Municipal sau Parlament, PNL are în spate un anumit număr de alegători pe care primarul Falcă îi desconsideră pentru simplul fapt că liderii PNL nu se înscriu în turma sa de lăudători sau în portbagajul cu săculeţi de cartofi. Să nu uităm nici de episoadele când primarul participa la acele întâlniri în cartiere unde vorbeau numai oamenii care aveau ceva de lăudat, iar când unul se punea să mai şi ceară ceva era expediat sau repezit – în funcţie de dispoziţia de moment a domnului Falcă. Cât despre limbajul suburban, constatăm un semn de amnezie. Intr-un interviu publicat recent, Falcă statua că USL ar fi o construcţie politică „lipsită de orice principiu moral”, iar liderii USL nu ar face altceva decât „să păcălească” pe toată lumea. Tot acolo eram făcuţi şi proşti pentru că nu am şti „să citim un sondaj”. Doresc să îi transmit primarului Gheorghe Falcă faptul că el chiar are o problemă cu cei care îl critică: nu îi suportă. Din această cauză s-a înconjurat numai de yes-mani şi nu suportă alte opinii, chiar dacă ele sunt venite din partea unor oameni care „nu vor să apară pe prima pagină a ziarelor”. Cât despre dorinţa şi căile de a apărea în presă, …primarul nostru şi colegii săi de partid se dovedesc de multe ori adevăraţi redactori şefi.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *