News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad

Dacă ești un fan al jocului cu zarul, vino în zilele de 26 și 27 ianuarie să îțidemonstrezi talentul. Demonstrează că ești cel mai bun, iar Galleria  Arad te premiază.

“Concursul de table în Galleria Arad se află deja la a doua ediție. După succesul primei competiții desfășurate între arădenii împătimiți ai acestui joc, am organizat o nouă rundă de întrecere. Cei mai buni dintre ei vor fi recompensați, așa după cum i-am obișnuit deja pe clienții nostri, prin diverse premii. Iar pe lângă premii, în mod cert, concursul asigură participanților distracție și în mod cert, emoție!”, susține Tina Vîrlan, Mall Manager.

Concursul se va desfășura în data de 26 ianuarie ora 12.00, în zona Scena Talentelor de la etajul II al mall-ului, iar finala sa este programată pentru 27 ianuarie, ora 12.00, în aceeași locație.

Premiile oferite cu prilejul celei de a doua editii a competitiei sunt: Sectiunea Principal: Premiul I – 600 lei, Premiul II – 400 lei, Premiul III – 200 lei. Sectiunea Secundar: Premiul I – 400 lei, Premiul II – 200 lei, Premiul III – 100 lei.

Arădenii se pot înscrie în concurs până în data de 26 ianuarie a.c., la info-desk-ul de la etajul II al Galleria Arad, și pe site-urile www.ared.ro/table și www.cadourideokazie.ro/table.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *