News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

GAME OF THRONES. SEZONUL AL SASELEA DIN GAME OF THRONES DEZVALUIE SOARTA LUI JON SNOW GAME OF THRONES. SEZONUL AL SASELEA DIN GAME OF THRONES DEZVALUIE SOARTA LUI JON SNOW
Please follow and like us:
Pin Share

GAME OF THRONES. Al şaselea sezon al seriei ‘Game of Thrones’ a pus capăt duminică suspansului în privinţa sorţii tragice a eroului Jon Snow, considerat mort acum aproape zece luni. În ultimul episod al serialului realizat de HBO, care a înregistrat multiple recorduri de audienţă, personajul principal era înjunghiat şi considerat mort de soldaţii care se răsculaseră împotriva autorităţii lui, relatează luni AFP, conform Agerpres.

GAME OF THRONES. Imaginile au declanşat intense dezbateri pe reţelele de socializare, unii afirmând cu certitudine că Jon Snow este mort, iar alţii crezând într-o răsturnare a situaţiei şi o revenire în scenă a eroului.

GAME OF THRONES. ‘Game of Thrones’, ecranizare a seriei de romane cu acelaşi nume de George R.R. Martin, povesteşte intrigile dintre familii de nobili care se înfruntă pentru a ajunge la putere. Peste 20 de milioane de americani au urmărit fiecare episod, în direct, la televizor, precum şi în streaming şi la reluări.

Sursa: antena3.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *