News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Vineri, 17.11.2011, la punctul de trecere a frontierei Nădlac, comisarii Gărzii Financiare Arad au confiscat 22.081 kg de carne de porc congelată, 24.000 kg cartofi si 220 buc anvelope de iarna  în valoare totală estimată la 124.000 lei, deoarece au constatat că documentele de însoţire a mărfii erau incomplete şi conţineau date neconforme cu realitatea.

Sorin CIRŢI, comisar şef secţie Garda Financiară Arad, a precizat: ” În urma monitorizării permanente a achiziţiilor intracomunitare de mărfuri, comisarii Gărzii Financiare Arad au identificat trei transporturi intracomunitare de mărfuri fara respectarea cadrului legal.

Pentru cantitatea de 22.081  kg carne de porc congelată, livrarea era făcută de o societate comercială din Spania, iar conform documentului de transport internaţional, avea ca destinatar si ca loc de descarcare un agent economic din Germania. Pentru cantitatea de 24.000 kg cartofi si 220 buc. de anvelope de iarna uzate s-a constatat ca documentele lor de însoţire erau incomplete şi conţineau date neconforme cu realitatea. Marfa confiscată va fi valorificată conform prevederilor legale, iar contravaloarea acesteia va constitui venit la bugetul de stat. Atragem atenţia tuturor comercianţilor asupra completării corespunzătoare a documentelor de însoţire a mărfurilor transportate, pentru evitarea confiscării acestora.”

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *