News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Gașca Zurli vine în Arad! 20 de orașe sunt pe lista turneului! Gașca Zurli vine în Arad! 20 de orașe sunt pe lista turneului!
Please follow and like us:
Pin Share

Turneul celei mai iubite trupe de animație pentru copii din România, Gașca Zurli, ajunge în această primăvară în 20 de orașe și debutează în luna martie 2017 cu orașele din Transilvania.

Spectacolul de la Arad va avea loc pe data de 5 martie, în Sala Sporturilor Victoria.

Cele mai iubite cântece, dansuri și jocuri interactive, marca Zurli, sunt reunite într-un spectacol unic, dinamic și original creat special pentru cei mici. Multe surprize și concursuri speciale vor acorda şansa micilor fani să urce pe scenă, alături de cele mai iubite personaje din România.

Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zână Bună, Vrăjimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha şi Băieţelul Zurli și Tanti Prezentatoarea – toate personajele Zurli sunt pregatite pentru acest mare turneu, cu siguranță o experiență de neuitat pentru toți prietenii lor din România.

Biletele pentru spectacolul „10 Zurli” sunt puse în vânzare pe website-ul www.eventim.ro și magazinele partenere Eventim din orașul tău.

CATEGORIA III – 30 LEI / bilet

CATEGORIA II – 60 LEI / bilet

CATEGORIA I – 100 LEI / bilet

CATEGORIA VIP – 150 LEI / bilet (include și o întâlnire specială cu Gaşca Zurli).

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *