News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Heidi Klum s-a transforat într-un zombie, în vitrina unui magazin din New York Heidi Klum s-a transforat într-un zombie, în vitrina unui magazin din New York
Please follow and like us:
Pin Share

Fanii au urmărit-o nerăbdători, joi, pe Heidi Klum transformându-se treptat într-un zombie în vitrina unui magazin din New York, pentru petrecerea sa anuală de Halloween, relatează agerpres.ro.

Klum a transmis întregul proces prin intermediul social media, publicând înregistrări video din vitrina Amazon Books din Manhattan în timp ce corpul îi era învelit într-un costum mulat pe corp, cu aspect sinistru, realizat din silicon.

Modelul şi vedeta de televiziune, în vârstă de 46 de ani, obişnuieşte să şocheze anual alegând costume extravagante şi neobişnuite cu ocazia sărbătorii de Halloween.

O echipă de specialişti a lucrat o zi întreagă la transformarea lui Klum în personajul ales pentru faimoasa sa petrecere anuală de Halloween, ajunsă la a 20-a ediţie. În ultimii ani, vedeta a ales să se costumeze în personajul Fiona din filmul de animaţie ”Shrek”, o bunică ridată, vampir sau extraterestru.

Potrivit People, întregul proces de costumare a durat 12 ore.

 

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *