News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Horoscop chinezesc: Afla zodiile care aduc bani, noroc si dragoste in 2016 Horoscop chinezesc: Afla zodiile care aduc bani, noroc si dragoste in 2016
Please follow and like us:
Pin Share

2016 este anul ce se va afla sub semnul Maimuței de Foc, în astrologia chineză. Unii vor sta foarte bine la capitolul bani, în timp ce alții se vor confrunta cu dificultăți financiare.

Anul Maimuței de Foc va debuta la 8 februarie 2016 și se va încheia la 27 ianuarie 2017.

Horoscopul chinezesc al banilor. Șobolan

Nu va trebui să-ți faci griji financiare în noul an care va veni și asta pentru că anul Maimuței de Foc aduce cu sine oportunități prin care îți vei mări câștigurile. Este posibil să-ți fie înapoiate unele împrumuturi ori să intri în posesia unei moșteniri.

Horoscopul chinezesc al banilor. Vacă

Datorită abilităților analitice pe care le ai, vei obține venituri considerabile până în august 2016. Va trebui să-ți ții în frâu cheltuielile, pentru a-ți atinge oboectivele financiare. În felul acesta, vei avea bani și pe viitor. Ultimele trei luni din an vor fi pline de provocări pe plan financiar. Va trebui să bagi adânc mâna în buzunar pentru cheltuieli neprevăzute.

Horoscopul chinezesc al banilor. Tigru

Între lunile mai și octombrie 2016, vei fi forțat să-ți faci planuri financiare pe termen lung. Stai departe de lucrurile de care nu ai neapărat nevoie. Renovarea și redecorarea casei va implica cheltuieli foarte mari, de aceea pune bani deoparte din timp.

Horoscopul chinezesc al banilor. Iepure

În primele patru luni ale anului, încearcă să pui deoparte o parte din salariu și să cumperi doar lucruri pe care nu mai poți să le amâni. Vei reuși să-ți găsești un alt loc de muncă, cu un salariu mult mai atractiv. Și astfel, vei câștiga mult mai bine și-ți vei permite lucruri la care până azi doar visai că le poți avea.

Horoscopul chinezesc al banilor. Dragon

Pune-ți finanțele în ordine și concentrează-te pe plata cheltuielilor și pe economisire. Între lunile martie și mai, situația monetară se va îmbunătăți considerabil. Vei avea un buget din care vei putea să-ți permiți lucruri și chiar vacanțe. Totodată, este bine să fii prudent pe ce-ți cheltuiești banii.

Horoscopul chinezesc al banilor. Șarpe

Vei avea ceva probleme financiare în acest nou an, care te vor afecta atât emoțional, cât și psihic. Asta nu te va împiedica să faci ceva progrese la serviciu. În luna noiembrie, vei face ceva eforturi pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață. Vei întâmpina dificultăți în acoperirea cheltuielilor, motiv pentru care nu împrumuta bani, pentru că asta îți va afecta situația financiară pe termen lung.

Horoscopul chinezesc al banilor. Cal

Va trebui să faci față mai multor provocări financiare în perioada februarie și mai 2016, precum și în septembrie și noiembrie 2016. Înainte de a accepta o avansare sau un nou loc de muncă, va trebui să fii sigur că alegerea te va ajuta și pe plan financiar. Pune în balanță veniturile și cheltuielile și asigură-te că ai ce să pui deoparte.

Horoscopul chinezesc al banilor. Capră

Nu vei duce lipsă de bani în prima parte a anului. În lunile septembrie și octombrie  ar trebui să-ți revizuiești situația monetară și să lucrezi la o strategie pentru a avea bani în viitor. Dacă vrei să ai bani suficienți pentru capricii, caută soluții care să-ți permită să câștigi mai mult. Doar așa vei avea succes pe acest plan.

Horoscopul chinezesc al banilor. Cocoș

Pe tot parcursul anului, vei avea bani din plin. Ba mai mull, nu vei fi nevoit să reduci cheltuielile, întrucât banii îți vor ajunge pentru tot. În luna noiembrie, vei cheltui mai mult ca de obicei pe cadouri pentru partener. Dacă vrei să mergi într-o vacanță, planific-o între lunile mai și septembrie.

Horoscopul chinezesc al banilor. Maimuță

Vei face tot ce-ți stă în puțință să-ți mărești venitul. Între lunile februarie și mai 2016 și septembrie și noiembrie 2016 îți vei dubla câștigurile. Vei avea cu ce să-ți plătești cheltuielile, fără să rămâi cu datorii.

Horoscopul chinezesc al banilor. Câine

Împarte-ți bugetul astfel încât să-ți mai rămână bani pentru plata facturilor. În lunile de vară (iunie-august) ai tendința să cheltuiești mai mult decât îți poți permite și să duci o viață luxoasă. Nu cheltui doar pentru a-ți păstra statutul social, ci ia decizii care să nu te dezavantajeze.

Horoscopul chinezesc al banilor. Porc

Ai tendința să cheltuiești foarte mult în prima parte a anului, motiv de ceartă cu partenerul. Vei sta mai bine la acest capitol între lunile iulie și sfârșitul anului 2016. Pentru ca neînțelegerile să nu apară, încearcă să păstrezi bani și pentru zile negre. (clickpentrufemei.ro)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *