News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iată cum îi poți impresiona pe cei dragi în DECEMBRIE, fără să intri în bugetul de cheltuieli necesare Iată cum îi poți impresiona pe cei dragi în DECEMBRIE, fără să intri în bugetul de cheltuieli necesare
Please follow and like us:
Pin Share

Lista de cadouri pentru sărbători poate fi destul de greu de îndeplinit chiar și pentru însuși Moș Crăciun. Dar nu trebuie să uiți că orice agent al său, cum ești și tu de altfel, poate avea șansa să ofere cadouri neașteptate fără ca nimeni să observe.

 

Nu-ți face griji de bugetul pentru cheltuieli necesare în care va trebui să intri dacă vrei să îndeplinești dorințele celor dragi. În luna Decembrie trebuie doar să fii puțin conștiincios și să urmărești cota zilei, fie că ești suporter înfocat sau fie că te simți un învingător indiferent de circumstanțe.

 

Urmărește cele mai bune cote

 

De la 2.0 în sus, o astfel de cotă poate să-ți asigure bugetul special de Moș Crăciun al celor dragi. Mai mult decât atât, aceasta poate crește în funcție de cât de bine îți cunoști echipa. Fidelitatea și strategia în cele din urmă îți vor fi cei mai buni aliați, alături de care ai posibilitatea de a obține câștiguri demne de un adevărat cunoscător. De exemplu:

 

Dacă consideri că echipele tale preferate se vor comporta așa cum tu ai intuit, poți paria pe aceasta 50 de lei, iar luna Decembrie îți poate oferi cote de minim  2.0 poți cumula pe cinci meciuri o cotă de 11,5. Acest lucru înmulțit cu miza ta de 50 de lei, îți poate aduce un câștig de 575 de lei, sau un profit de 555 de lei.

 

Regula simplă, cu cât mizezi mai mult cu atât câștigul este mai mare

 

Imaginează-ți dacă mizezi 100 de lei, tot în același fel poți ajunge la un câștig de 1150 de lei, care îți pot ajunge să transformi chiar și cele mai mici dorințe în cele mai mari bucurii. Cu toate astea, responsabilitatea este mereu pe primul plan, astfel, o strategie bine pusă la punct și urmărirea unor ponturi sigure te vor aduce tot mai aproape de a-ți transforma hobby-ul într-un câștig.

 

Nu rata această șansă de a avea mai multe motive pentru care să strigi „victorie!!!” în fața televizorului atunci când echipa preferată învinge. În aceeași măsură, primește măcar o consolare financiară chiar și atunci când înfrângerea era inevitabilă.

 

Urmărește conștiincios pontul zilei și joacă-ți strategia pentru a transforma sărbătorile specifice acestei luni într-un motiv de bucurie care necesită cel mai mare atu al oricărui fan: un suflet de suporter.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *