News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ICIM s-a antrenat cu Slovanka

Sport 1 decembrie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

”Galben albastrele” au învins formaţia din Cehia, Slovanka Mlada Boleslav cu scorul de 104 – 43. La fel ca şi în sezonul trecut cehoaicele de la Slovanka s-au prezentat la partida cu ICIM-ul doar cu junioarele, sfidând astfel atât adversarele cât şi competiţia în sine. Antrenorul arădean Dan Moraru nu s-a văzut de loc stânjenit de acest lucru şi a rulat întregul efectivul avut la dispoziţie, exersând pe alocuri scheme de joc şi ghidându-se după o vorbă din bătrâni”Cu cât le dai mai mult, cu atât te respectă mai mult” (dovadă scorul).
Soarta partidei era deja pecetluită încă din primul sfert, încheiat cu scorul de 34-4, ce a urmat până las pauza mare a fost la fel”măcel”, arădencele odihnindu-se în pauza de la jumătatea meciului cu un avantaj de 31 de puncte.
Până la final, nimic deosebit, s-a jucat doar sub panoul cehoaicelor, scorul final 104-43 ne scuteşte de orice comentariu.
Au evoluat:

ICIM: Green 11 (1×3) – Brosovszky 9 (3×3), Campbell 26 – Milovanovic 12, Toma 7. Au mai jucat: Drăgoescu 8 (2×3), Grădinaru 7 (1×3), Moraru 12 (2×3), Nagy 4, Graham 8. Antrenor: Dan Moraru

Slovanka: Mirkova, Opocenska 4, Satoranska 8 (1×3), Effangova 4, Kruaikova 6. Au mai jucat: Praskova 4, Vrabcova 8, Cervenkova 9 (1×3). Antrenor: Jiri Tousek.

Arbitri: Alin Roşu (Oradea) şi Cristian Trofim (Timişoara). Observator: Radu Vaida (Oradea)

(sportularadean.info)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *