News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ICIM s-a antrenat cu Slovanka

Sport 1 decembrie 2011 admin 0

”Galben albastrele” au învins formaţia din Cehia, Slovanka Mlada Boleslav cu scorul de 104 – 43. La fel ca şi în sezonul trecut cehoaicele de la Slovanka s-au prezentat la partida cu ICIM-ul doar cu junioarele, sfidând astfel atât adversarele cât şi competiţia în sine. Antrenorul arădean Dan Moraru nu s-a văzut de loc stânjenit de acest lucru şi a rulat întregul efectivul avut la dispoziţie, exersând pe alocuri scheme de joc şi ghidându-se după o vorbă din bătrâni”Cu cât le dai mai mult, cu atât te respectă mai mult” (dovadă scorul).
Soarta partidei era deja pecetluită încă din primul sfert, încheiat cu scorul de 34-4, ce a urmat până las pauza mare a fost la fel”măcel”, arădencele odihnindu-se în pauza de la jumătatea meciului cu un avantaj de 31 de puncte.
Până la final, nimic deosebit, s-a jucat doar sub panoul cehoaicelor, scorul final 104-43 ne scuteşte de orice comentariu.
Au evoluat:

ICIM: Green 11 (1×3) – Brosovszky 9 (3×3), Campbell 26 – Milovanovic 12, Toma 7. Au mai jucat: Drăgoescu 8 (2×3), Grădinaru 7 (1×3), Moraru 12 (2×3), Nagy 4, Graham 8. Antrenor: Dan Moraru

Slovanka: Mirkova, Opocenska 4, Satoranska 8 (1×3), Effangova 4, Kruaikova 6. Au mai jucat: Praskova 4, Vrabcova 8, Cervenkova 9 (1×3). Antrenor: Jiri Tousek.

Arbitri: Alin Roşu (Oradea) şi Cristian Trofim (Timişoara). Observator: Radu Vaida (Oradea)

(sportularadean.info)

Mai citeste si:  Peste 400 de bicicliști vor participa la ”Arad Bike Race”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *