News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Cea mai nouă gală live X Factor dă glas eroilor muzicii din toate timpurile. Cei opt finalişti rămaşi în competiţie vor interpreta melodii din repertoriul artiştilor care au scris istorie de-a lungul vremii. Duminică seara, eroii generaţiei anilor 90, East 17, vor păşi pe scena X Factor şi vor interpreta hituri care au marcat existenţa generaţiei în blugi şi bocanci.

Cea de cincea gală live X Factor, difuzată de Antena 1, sâmbătă de la 20.20, aduce în prim plan artişti care i-au inspirat de-a lungul carierei lor pe cei trei mentori.  Paula Seling, Adrian Sînă şi Mihai Morar au ales pentru concurenţi melodii ale eroilor lor muzicali. Michael Jackson, Mariah Carey, Beyonce sau Bon Jovi sunt doar o parte dintre artiştii internaţionali ale căror hituri vor răsuna sâmbătă pe scena X Factor.

După Oceana şi Touch and Go, noi artişti internaţionali se pregătesc să urce în pe scena X Factor. În această săptămână, East 17 vin să încânte publicul român în cadrul celei de-a cincea gale live X Factor. Una dintre cele mai populare grupuri de băieţi din Marea Britanie, de la mijlocul anilor 90, revine în atenţia publicului în această duminică. Cu peste 20.000.0000 de discuri vândute în întreaga lume, băieţii de la East 17 au lansat hituri care au făcut înconjurul lumii şi au scris istoria generaţiei în blugi şi bocanci.

Inspirate din subiecte ca dragoste, război, sau pace, piesele celor de la East 17 au făcut înconjurul lumii, atrăgând simpatia oamenilor de pretutindeni, iar hituri precum „Stay another day”, „House of love”, „It’s Alright” sau „Let it rain” au fost fredonate de milioane de tineri din întreaga lume.

Alin Văduva, Diana Hetea, Iulian Vasile (mentor Adrian Sînă), Duo Voice, T&L (mentor Paula Seling), Andrei Leonte, Irina Florea şi Antonia Filip (mentor Mihai Morar) sunt concurenţii care au rămas în lupta pentru titlul de super star al României şi cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din ţara noastră – 200.000 de euro, premiu oferit de Orange. Ei vor încerca şi la acest sfârşit de săptămână să convingă publicul că au factorul X  şi să câştige astfel votul şi încerederea lui.

Gala de sâmbătă este încercată şi de emoţii. Unul dintre concurenţi, Alin Văduva trece prin momente dificile, cauzate de o problemă la corzile vocale. Alin a acuzat o răguşală nefirească, însă o vizită la doctor i-a uimit chiar şi pe cei din echipa X Factor, iar primul diagnostic al medicilor nu este deloc prea optimist. Se pare că tânărul are o problemă de sănătate despre care nu se ştie încă dacă poate fi rezolvată doar prin tratament medicamentos. În aceste condiţii, Alin ar putea fi marele absent al galei de sâmbătă.

Tânărul face în prezent tratament cu cortizon şi toată lumea aşteaptă să vadă dacă reacţionează la tratamentul prescris. Dacă nu, este mai mult ca sigur că Alin va lipsi din gala din această săptămâna şi, mai mult, soluţia nu ar putea fi decât o intervenţie chirurgicală.

Adrian Sînă, mentorul său, colegii săi din competiţie, membrii echipei de producţie, dar şi medical care l-a supravegheat şi tratat pe Alin în această perioadă speră ca el să îşi revină şi să poată urca pe scenă în această săptămână, dar nimeni nu are o certitudine

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *