News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad

În pragul celei mai mari sărbători a creştinătăţii, Galleria Arad a organizat o nouă campanie umanitară. De această dată, cei care s-au bucurat de hainele şi jucăriile donate au fost copiii aflaţi în îngrijirea fundaţiei “Oaza”şi cei din Centrul “Curcubeul” din Arad.
“Galleria Arad se implică în diverse campanii umanitare, considerând că într-o comunitate e nevoie de ajutor reciproc. Ne bucurăm că şi cu acest prilej, prin ajutorul unor semeni cu suflet care au renunţat la diverse jucării şi haine personale, am reuşit să aducem un zâmbet pe feţele copiilor cu probleme sociale deosebite”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.
Cei la care iepuraşul a venit, prin Galleria Arad, mai devreme, sunt copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani, orfani, abandonaţi sau din familii cu situaţii material precare.
Galleria Arad continuă acest demers de într-ajutorare, în perioada următoare organizând astfel de acţiuni pentru alte centre sociale din municipiu şi judeţ.
“Profit de acest prilej de a mulţumi încă o dată tuturor arădenilor care s-au implicat alături de noi în acest demers şi în numele Galleria Arad, doresc să transmit tuturor Sărbători fericite cu lumină, pace şi belşug”, a conchis Tina Vîrlan, Mall Manager.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *