News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

newsarad stiri arad

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) anunţă lansarea, începând cu data de 01 martie 2012, sesiunii permanente de primire a cererilor de proiecte pentru Măsura 41 – ”Implementarea strategiilor de dezvoltare locală”.

Depunerea proiectelor pentru Măsura 41 se va face la sediile Oficiilor Judeţene ale APDRP (OJPDRP) în intervalul orar 09:00 – 14:00. Solicitantul de finanţare trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent măsurii de finanţare în care se încadrează proiectul.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea Măsurii 41 din cadrul PNDR sunt cuprinse în „GHIDUL SOLICITANTULUI” – distribuit GRATUIT. Solicitanţii sunt aşteptaţi la Oficiile Judeţene (OJPDRP), precum şi la Centrele Regionale (CRPDRP) ale APDRP din ţară.

Sunaţi acum la 021 – 310.16.35, sau scrieţi-ne pe adresa Bucureşti, Str. Grădina cu Cai, nr. 3 A, sector 5, sau promovare@apdrp.ro, www.apdrp.ro, pentru a afla cum puteţi obţine şi dumneavoastră fonduri nerambursabile pentru dezvoltare rurală prin PNDR.

Mai citeste si:  ASTAZI ESTE ULTIMA ZI PENTRU DEPUNEREA DECLARATIEI 600

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *