News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Primăria Comunei Chisindia, sprijinită de Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean organizează în perioada 4-5 august, cea de-a XXXIV-a ediţie a „Sărbătorii codrenilor” de la Chisindia-Valea Hurezului.

Sărbătoarea tradiţională se va deschide sâmbătă, 4 august, ora 19.00, cu un program artistic susţinut de ansamblurile „Pădureanca” din Chisindia  şi “Lioara” din Buteni. De la ora 22.00 toţi participanţii sunt invitaţi la  discotecă şi la un spectaculos foc de artificii.

În ziua de duminică, 4 august, începând cu ora 13.00, după o slujbă religioasă, va avea loc premirea câştigătorilor concursului “Cea mai bună ţuică de Chisindia”, un produs considerat brand-ul zonei.

Evenimentul se va încheia cu un atractiv spectacol folcloric la care vor participa: soliştii vocali ai orchestrei „Rapsodia” – condusă de Vasile Rus, Voichiţa Suba, Dalia şi Cristina Suba, Boriţa Mercea, Cosmina Brădean, Lili Păiuşean, Grupul Vocal “Sânzâienele”, ansamblurile folclorice „Lioara” din Buteni, „Pădureanca” din Chisindia, „Zestrea Buduresei” din Budureasa – Bihor.

Mai citeste si:  La Pecica va avea loc Cupa Romaniei la box

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.