News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

De ieri, USL Arad are un nou candidat pentru Primăria Aradului, în persoana dnei Lia Ardelean. Personal, văd în această numire o recompensă morală pentru ceea ce i s-a făcut fostei președinte a femeilor conservatoare de la nivelul județului Arad, în ultimii ani având parte de două experiențe nu tocmai plăcute, care de altfel au determinat-o și să iasă, pentru o vreme, din viața publică. Nu voi discuta despre problemele din trecutul politic al dnei Lia Ardelean. Țin doar să salut numirea sa în cursa pentru preluarea destinelor orașului nostru și o asigur de întreaga mea susținere.

Noi, PSD, ca membru al uniunii, avem o situație oarecum mai comodă, cel puțin din acest punct de vedere – al desemnării candidaților și al eventualei schimbari, cum s-a intamplat ieri. Asta pentru că, prin protocolul semnat, PC-ului îi revine sarcina de a desemna candidatul la Primărie și PNL-ului, aceea pentru candidatul la CJA. Așadar, noi nu suntem implicați în desemnarea persoanelor. Asta nu înseamnă însă că stăm la o parte. Ba dimpotrivă, ne implicăm în susținerea candidaților desemnați de partenerii noștri.

Apreciez această decizie a colegilor de la PC, cred că tărie în calitățile dnei Lia Ardelean și mă bucur că se observă o schimbare a mentalității, o maturizare a clasei politice care începe să promoveze și femei în funcții de o importanță majoră. Nu contează sexul, ci contează OMUL, PROFESIONISTUL. Contează persoana care are capacitatea de a câștiga încrederea arădenilor, care are fermitatea de a scoate la lumină mizeriile actualei Puteri, inteligenta de a elabora o strategie de a dezvolta orasul fara a impovara populatia pentru zeci de ani si capacitatea de a o  transpune în practică.

Aradul are nevoie de un cetățean, de un arădean care într-adevăr vrea sa facă ceva pentru oraș, pentru viitorul copiilor noștri, pentru siguranța locuitorilor Aradului, fără a fi interesat de îmbogățirea sa și a apropiaților fără a fi orbit de ideea de PUTERE.

Mai citeste si:  USL va lansa dezbaterea despre sistemul electoral în acest an

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.