News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Seria lucrărilor de reabilitare a drumurilor în judeţul Arad continuă. Azi, 13 septembrie 2010, dl. Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a participat, alături de autorităţile locale, la inaugurarea unui tronson de drum în localitatea Sântana. Suma alocată pentru această lucrare se ridică la peste 3,5 milioane lei, bani cu care au fost realizate sensul giratoriu din localitate, rigola carosabilă şi şanţurile, au fost pavate trotuarele şi amenajate locurile de parcare.

“Inaugurăm azi încă o lucrare în judeţ, una dintr-o serie de multe alte lucrări  pe care ne-am propus să le facem în decursul acestui an. Suntem multumiţi de modul în care decurg aceste lucrări care, chiar dacă nu sunt foarte mari, fac o mare diferenţă în felul în care vor arăta localităţile, îmbunătăţind aspectul acestora şi sporind confortul în trafic.” a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

“Această lucrare a fost finalizată în cele mai bune condiţii, centrul localităţii Sântana având acum un alt aspect. Firrma cu care s-a lucrat a fost foarte eficientă, reuşind să refolosească asfaltul scos din vechiul drum pentru a pava trotuarele. Ca de fiecare dată, ţinem să mulţumim Consiliului Judeţean Arad pentru sprijinul financiar acordat” a declarat Viorel Enache, primarul localităţii Sântana.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *