News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Incursiune culinară,din Londra la Bagdad! Incursiune culinară,din Londra la Bagdad!
Please follow and like us:
Pin Share

Incepând din data de 5 octombrie 2015, arădenii pot avea parte de o experienţă gastronomică de elită în cadrul Restaurantului Orient Express.

Trenul Orient Express, care făcea iniţial legătura între Paris şi Istanbul, a devenit legendar prin experienţa pe care o oferea, prin călătorii celebri, dar şi datorită romanului „Crimă din Orient Express” al Agathei Christie. Pe lângă locurile superbe prin care trecea, cu peisajele care-ţi tăie respiraţia, linia feroviară care a devenit sinonimă cu o călătorie luxoasă, oferea şi o experienţă culinară de neuitat.   Meniul cu care erau răsfăţaţi pasagerii era o combinaţie de preparate din bucătăria europeană, în special cea franţuzească şi cea orientală. Experienţa culinară a Orient Express-ului poate fi retrăită şi Arad, începând din 5 octombrie.

Meniul  restaurantului ORIENT EXPRESS a fost conceput ca o incursiune culinară prin Paris,Londra, Sarajevo şi până în Istanbul sau Bagdad. A fost ales un meniu care îl face pe client să îmbine mai multe experienţe – o călătorie culinară, o atmosferă pe măsură şi experienţa unui preparat culinar deosebit.

De asemenea, lunar Restaurantul Orient Express, ofera publicului consumator, evenimente inedite. Primul eveniment, Degustare de Vin-Cramele Oprisor, din data de 20 octombrie, promite gurmanzilor, o experienta unica, in cadrul caruia pot savura cateva dintre vinurile de renume ale Cramei Oprisor, asociate cu preparate culinare de elită, precum gâtul de vită in sos de vin roşu, cu piure de cartofi cu brânză feta şi trufe.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *