News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad

Jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Pecica, în cooperare cu Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului au desfăşurat, duminică 27 ianuarie a.c., o acţiune în cooperare pentru depistarea faptelor de natură contravenţională şi infracţională.

Pe timpul acţiunii, ce a avut loc în apropierea comunei Şeitin, a fost identificată o persoană în vârstă de 36 de ani, Ioan V., din localitate, care avea asupra sa o armă de vânătoare cal. 12 şi 24 cartuşe muniţie aferentă cu capsa nepercutată. Persoana în cauză se afla singură la vânătoare deşi autorizaţia pe care o avea a fost emisă pentru două persoane.

Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea confiscării şi predate Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Arad. Jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “vânătoarea fără autorizaţie de vânătoare legală” şi “deţinerea, portul, transportul precum şi orice operaţie privind circulaţia armelor şi muniţiilor fără drept”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *