News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 11 ianuarie a.c, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a avut loc evaluarea activităţii desfăşurată de jandarmii arădeni în anul 2011.

La această activitate au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Arad, reprezentanţi ai instituţiilor publice locale şi ai instituţiilor cu care inspectoratul colaborează în îndeplinirea atribuţiilor ce-i revin. Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a participat colonel Aurel Moise, şeful Direcţiei de Ordine şi Siguranţă Publică.

Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, domnul colonel Bîcleşanu Adrian, a prezentat materialul de evaluare, realizările instituţiei în anul ce s-a încheiat dar şi obiectivele ce sunt avute în vedere pentru perioada următoare.

Invitaţii au făcut referiri cu privire la activitatea jandarmilor arădeni, la modul cum aceştia sunt percepuţi de către cetăţeni în misiunile pe care le desfăşoară şi la rolul şi locul pe care Jandarmeria îl ocupă în rândul instituţiilor din domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Din partea conducerii Jandarmeriei Române au fost transmise mulţumiri jandarmilor arădeni pentru întreaga activitate desfăşurată în anul 2011, pentru profesionalismul de care dau dovadă în executarea misiunilor ce le revin.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *