News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Primarul Gheorghe Falcă persistă într-un discurs demagogic şi neadevărat cu privire la avizul dat de Guvernul USL pentru lucrările la pasajul din Grădişte. Discursul politicianist al lui Gheorghe Falcă are menirea de a susţine principala minciună electorală a PDL-ARD: aceea că liderii locali ai USL nu intervin la Bucureşti în interesul arădenilor. Cazul pasajului din Grădişte demonstrează de fapt contrariul: interesele arădenilor sunt bine reprezentate de liderii USL Arad!
Gheorghe Falcă a declarat că liderii USL Arad nu ştiu că documentaţia primăriei trebuie depusă la ADR. Cea mai bună modalitate de a demonstra minciuna lui Gheorghe Falcă este să redăm un pasaj din comunicatul emis de USL Arad în 31 octombrie: „Din păcate, din vina Primăriei Arad s-a ajuns la semnarea cererii în ultimul moment. Dosarul Primăriei Arad a fost returnat de două ori de către Agenţia de Dezvoltare Regională Timişoara, din cauza unor greşeli de întocmire. ADR Vest a acceptat dosarul Primăriei Arad doar pe data de 28 septembrie, înainte cu mai puţin de o lună de expirarea termenului când cererea trebuia semnată de Minister. De la ADR Vest, documentul a plecat spre Minister (autoritatea de management pe aceste proiecte) pe data de 10 octombrie.” Iată deci cum primarul Falcă se scufundă în propriile minciuni!
Din întregul parcurs al documentaţiei rezultă fără urmă de îndoială două concluzii: 1. Avizul a fost semnat în data de 25 octombrie, în chiar ultima zi în care putea fi obţinut, înainte de ata la care Gheorghe Falcă susţine că s-a deplasa la Bucureşti. 2. Gheorghe Falcă îşi arogă merite care nu îi aparţin din motive electorale şi politicianiste.
„Nu doresc să prelungesc o dezbatere inutilă, poate mai puţin importantă pentru arădeni. Dar este o problemă de principiu, Gheorghe Falcă m-a acuzat că nu spun adevărul, or eu le spun foarte clar arădenilor: sunt sincer şi mă ţin de cuvânt! Nu fac parte din acea categorie de politicieni maeştri în minciuni electorale şi în amăgirea publicului. Pe arădeni îi asigur că după alegerile din 9 decembrie vor fi foarte bine reprezentaţi şi că parlamentarii USL vor obţine sprijin pentru proiectele Aradului de la Guvernul care în mod cert va fi condus de Victor Ponta. Primarul Falcă ar face mai bine să lase campania electorală în grija candidaţilor şi să explice de ce funcţionarii Primăriei Arad au trimis documentaţia de două ori greşit la ADR, punând în pericol o investiţie importantă pentru arădeni” a spus Flavius Măduţa, vicepreşedinte USL Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *