News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad

Intreprinzatorii mici si mijlocii si-au ales reprezentantii la nivel national, in cadrul celei de-a VI-a Conventie Nationala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, desfasurate in perioada 20-21 aprilie la Sinaia.

La lucrarile conventiei au participat, in calitate de invitati speciali, reprezentanti ai Guvernului, ai autoritatilor centrale, confederatii patronale si organizatii profesionale. Mentionam dintre cei prezenti pe dna Claudia Boghicevici- Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, d-nul Aurel Saramet – Presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM, d-nul prof. Univ. Dr. Marin Toma – Presedintele C.E.C.C.A.R , dnul George Constantin Paunescu- Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania- A.C.P.R, d-nul Cristian Haiduc – Presedinte al Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru I.M.M, care si-au exprimat sprijinul lor pentru ca toate propunerile de  imbunatatire a sectorului IMM sa aiba aplicabilitate.

IMM-istii din Regiunea Vest (Arad, Caras Severin, Hunedoara si Timis)  au fost prezenti cu o delegatie compusa din 16 intreprinzatori, membri ai CNIPMMR Arad si FRIMM Vest, alaturi de delegati ai organizatiilor de IMM din toata tara, unde au discutat si stabilit directiile strategice de actiune pentru urmatorii 4 ani si au desemnat organele de conducere.  Domnul Mircea Purcaru a fost  ales pentru functia de presedinte a Comisiei Nationale de Etica si Litigii iar D-nul Motrea Dumitru a fost ales membru in Comisia  Nationala de Cenzori.

Consider ca mandatul primit este unul provocator si imi ofera sansa sa continui demersurile pentru imbunatatirea cadrului legislativ in vederea dezvoltatii IMM-urilor din Romania si intarirea acestui sector” a declarat d-nul Mircea Purcaru presedinte FRIMM VEST, la finalizarea lucrarilor Conventiei

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *