News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, Ioan Cristina, consideră că PD caută disperat formule salvatoare, gen Mişcarea Populară, în rândul acestora înscriindu-se probabil şi cea născocită de primarul Gheorghe Falcă miercuri, când a oferit societăţii civile trei locuri pe listele partidului la Arad. „Oamenii s-au săturat de această guvernare şi de exponenţii ei, în frunte cu Traian Băsescu. Prin urmare, încercările personajelor care au dus România la dezastru de a se ascunde sub altă denumire, sub altă siglă şi alte culori vor fi sortite eşecului”, a declarat Ioan Cristina, referindu-se la Mişcarea Populară.

Acesta spune că una dintre cele mai mari minciuni ale actualei guvernări este aceea că ar fi o „guvernare de dreapta iar PD un partid de dreapta”. „Singura ideologie a puterii este jaful din banii publici şi propriul interes. Nu au nicio legitimitate să vorbească despre dreapta nişte personaje exponente ale unei guvernări care a distrus clasa de mijloc, a falimentat mediul de afaceri, în special sectorul IMM, a sufocat cetăţenii şi firmele cu impozite şi a lăsat fără locuri de muncă sute de mii de oameni. Avem cea mai mare TVA din Europa, una dintre cele mai mari şi prohibitive impozitări ale muncii şi cel mai scăzut nivel al investiţiilor din ultimii 10 ani. Deci, discuţia despre dreapta n-are nici un sens, este încă o încercare de manipulare din partea puterii. Nici PD, nici orice altă construcţie în care ar încerca să se ascundă, n-are nici o legătură cu dreapta”, a menţionat Ioan Cristina.

În final, acesta a concluzionat: „Aşteptăm să-i vedem pe cei de la PD braţ la braţ cu Gigi Becali şi Dan Diaconescu, colegi în Mişcarea populistă”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *