News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Co-preşedintele USL Arad Ioan Cristina le recomandă liderilor PD Arad să-şi amplaseze panourile electorale, de tipul celui care a apărut în centrul oraşului Pecica, şi pe drumurile judeţene pe care arădenii îşi distrug, zilnic, maşinile. „Dacă tot au început campania electorală mai devreme, le sugerez să amplaseze asemenea panouri şi pe drumurile judeţene pline de cârpeli şi gropi, să ştie şi cetăţenii cui să mulţumească. Un asemenea panou, sau chiar mai multe, şi-ar găsi locul pe tronsonul Arad – Şiria, drum care s-a transformat într-o adevărată tablă de şah denivelată din cauza mult prea numeroaselor cârpeli efectuate acolo. Alt panou ar trebui pus pe drumul dintre Ghioroc şi Sâmbăteni, unde din cauza lucrărilor de mântuială, respectivul tronson, finalizat nu demult, trebuie refăcut a doua oară, cu cheltuielile de rigoare, desigur. Adică, alţi bani, altă distracţie! Că de răspuns nu răspunde nimeni în epoca de aur a portocaliilor atotstăpânitori. Sunt numai două exemple, dar cu siguranţă că am putea vorbi mult şi bine despre calitatea lucrărilor făcute de firmele de casă ale portocaliilor, începând de la cele din municipiul Arad şi până cele din cătunele izolate ale judeţului”, a declarat Ioan Cristina.

Acesta le recomandă pedeliştilor arădeni „să nu se mai camufleze sub culoarea verde, pentru că nu vor reuşi să se spele ruşinea portocalie din ultimii opt ani”.

„Mă surprinde această preferinţă bruscă a lor pentru culoarea verde, după ce vreme de atâţia ani au fost prieteni cu regii asfaltului şi duşmani a tot ceea ce a însemnat verde în Arad. După ce au distrus spaţiile verzi, au defrişat jumătate din Pădurice şi pun pavele şi borduri aproape peste tot în cealaltă jumătate, după ce au înlocuit verdele din rondouri cu pietriş de la balastierele firmelor de casă, acum se dau mari ecologişti. Problema lor e că nu-i mai crede nimeni – şi vor vedea asta în iunie, pe propria piele!”, a mai spus co-preşedintele USL Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *