News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Arad, Ioan Cristina, le cere capilor PDL Arad să-şi exprime public poziţia vizavi de intenţiile de regionalizare a României, care au revenit în actualitate odată cu întrunirea liderilor naţionali ai PDL, care a avut la Timişoara, zilele trecute.
„După ce au ocolit subiectul o bună bucată de vreme, iată că reprezentanţii PDL în frunte cu Emil Boc vorbesc din nou despre regionalizare, mai precis despre o formulă cu 12 regiuni, pornind de la cele istorice, în urma căreia nu ştim ce se va întâmpla cu judeţul Arad. În plus, comasarea alegerilor este dată ca şi sigură, pentru toamna lui 2012, deşi nu este război şi, în afară de cea portocalie, nu ne-a lovit vreo altă calamitate care să justifice amânarea alegerilor locale”, a declarat Ioan Cristina.
Preşedintele liberal le solicită aşadar, din nou, capilor PDL Arad să spună şi celor care i-au ales ce soartă le rezervă. „Aş vrea să văd o poziţie clară a celor de la PDL pe marginea acestui subiect şi, în special, a domnului Falcă, pentru că domnia este preferatul arădenilor într-o mai mare măsură decât colegii săi”, a precizat Ioan Cristina.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *