News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ioan cristina

Ioan Cristina, co-preşedinte al USL Arad, informează că România a avut a patra mare creştere economică din UE în trimestrul al doilea, fiind devansată doar de Suedia (1,4%), Letonia (1,0%) şi Slovacia (0,7%).

„Suntem siguri că măsurile de stimulare a creşterii economice anunţate de Guvern vor creşte încrederea în economia românească şi vor atrage noi investiţii, în vederea creării de locuri de muncă. Dacă Guvernul PD-L a lăsat România în recesiune tehnică, Guvernul USL face paşi către revenirea economica a României”, a declarat Ioan Cristina.

Liderul USL afirmă că o nouă dovadă a dezastrului lăsat în urmă de guvernarea PD-L este faptul că Guvernul trebuie să restituie 400 de milioane de euro, reprezentând taxa auto încasată ilegal.

„Guvernul este obligat să restituie proprietarilor de autovehicule o sumă totală de 400 de milioane de euro, reprezentând taxa auto percepută ilegal de fostul Executiv. Guvernul a discutat pentru a identifica o procedură administrativă prin care zecile de mii de procese aflate pe rol ale cetăţenilor români, care îşi cer înapoi banii încasaţi ilegal, să fie soluţionate fără a se mai apela la instanţă. Suntem într-o situaţie identică din punct de vedere funcţional cu ceea ce se întâmplase cu acei bani încasaţi ilegal de la pensionari. Guvernul Ungureanu le spunea pensionarilor: «mergeţi şi daţi-ne în judecată, ştim ca o să câştigaţi, dar mai câştigam nişte timp»”, a spus Ioan Cristina.

Mai citeste si:  Primarul Falcă bate câmpii – dă false lecţii de moralitate în loc să răspundă la tema pusă în discuţie!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.