News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Îți plac cizmele peste genunchi? Află dacă te avantajează! Îți plac cizmele peste genunchi? Află dacă te avantajează!
Please follow and like us:
Pin Share

Cizmele sunt preferatele femeilor în sezonul rece! În acest anotimp, specialiștii recomandă includerea în colecția de pantofi modelele de cizme lungi, peste genunchi, pe care le poți asorta cu ușurință cu orice obiect vestimentar.

Fie ca preferi un stil vestimentar casual sau unul elegant, cizmele lungi sunt ușor de asortat, trebuie să ții cont de silueta ta. În acest fel, vei știi cum le porți, astfel încât să te avantajeze. Ține cont de sfaturile noastre și descoperă cum porți cizmele peste genunchi, în funcție de silueta ta.

Cizme peste genunchi pentru o siluetă mignonă

Multe femei mici de înălțime consideră că nu au cum să se încalțe cu o pereche de cizme peste genunchi. Nimic mai fals! Poartă-le cu grijă și alege modelul potrivit, mulat pe picior, pentru a nu risca să pari încărcată. Pentru mignone, se recomandă cizmele peste genunchi, care se mulează pe picior și sunt prevăzute cu toc, fie și de câțiva centimetri.

Dacă ești mică de înălțime, este recomandat să porți cizmele peste genunchi cu fuste scurte sau cu pantaloni. În plus, poți opta pentru o pereche de dresuri în aceeași culoare cu încălțările, astfel încât să creezi iluzia unei siluete lungi. Vrei să porți cizmele peste genunchi cu o perechea ta preferată de jeanși? Ține cont de faptul că jeanșii trebuie să fie strânși pe picior. În partea de sus, alege o bluză care îți lasă talia la vedere.

Cizme peste genunchi pentru o siluetă atletică

Nici o siluetă atletică nu te împiedică să încalți o pereche de cizme peste genunchi, într-un model feminin. Singura recomandare implică purtarea unor modele puțin mai largi pe picior, care se asortează de minune cu jeanși, fuste sau rochii vaporoase. Ține doar de alegerea ta!

Cizme peste genunchi pentru femeile înalte

Cele mai norocoase sunt femeile înalte, pentru că cizmele peste genunchi nu le oferă mari bătăi de cap. Totuși, dacă ești foarte înaltă și nu îți mai dorești centimetri în plus, poartă modele fără toc alături de rochii supradimensionate și fuste plisate. Ai grijă doar că rochia să fie suficient de scurtă, astfel încât să se vadă o porțiune din piele atunci când porți cizmele.

Cizme peste genunchi pentru femeile cu forme

Nu în ultimul rând, cizmele peste genunchi reprezintă o variantă potrivită de încălțări și pentru femeile voluptoase. Fie că mergi la birou, la shopping sau la o întâlnire în oraș, cizmele peste genunchi trebuie să facă parte din garderoba ta. Dacă nu ești pe deplin mulțumită de picioarele tale, poți achiziționa cizmele ideale, în aceeași nuanță cu pantalonii sau fustele pe care le porți cel mai des.

În acest fel, vei crea o senzație de continuitate a siluetei și vei obține o formă mai suplă a picioarelor.

Cizmele peste genunchi ocupă un rol foarte important în colecția ta de încălțări pentru sezonul rece. Din fericire, aceste încălțări nu vor ieși din modă prea curând, așa că ai ocazia să le porți ani întregi, cu articolele vestimentare preferate. Renunță la concepția că cizmele lungi sunt destinate doar persoanelor înalte! Aceasta nu reprezintă o regulă în modă și nu trebuie să te împiedice să porți ceea ce îți place.

Tu cum alegi să porți cizmele peste genunchi în acest sezon?

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *