News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Jandarmii arădeni sunt angrenaţi în misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestările ce au loc în perioada următoare.
Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, asigură, în perioada 11-21 august a.c., măsurile de ordine publică la Campionatul European de baschet feminin ”U16”, ce se desfăşoară în municipiul Arad.
Duminică, 14 august a.c., începând cu ora 17.00, jandarmii asigură măsurile de ordine publică în proximitatea a opt lăcaşuri de cult, în municipiul Arad şi în judeţ, unde au loc manifestări religioase prilejuite de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului.
Jandarmii arădeni asigură, de asemenea, măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural-artistice ce au loc la acest sfârşit de săptămână în localităţile Chişineu Criş, Ineu, Beliu, Şeitin, Felnac, Şiştarovăţ, Socodor şi Căpâlnaş.
Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:
– cei care participă la manifestările publice, să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite sprijinul echipajelor de jandarmi;
– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.
Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi siguranţa publică.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *