News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a avut loc, în cursul săptămânii trecute, o întâlnire între specialişti ai Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA) Timişoara, ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Arad şi jandarmii arădeni.

Activităţile s-au desfăşurat pe durata a patru zile iar în cadrul acestora jandarmilor le-au fost prezentate conceptele de bază utilizate în prevenirea consumului de droguri, principalele categorii de droguri, efectele consumului acestora şi factorii de risc şi cei de protecţie identificaţi în acest domeniu precum şi tehnici de comunicare eficientă.

Sesiunea de formare în domeniul prevenţiei consumului de droguri s-a desfăşurat în baza protocolului de colaborare încheiat între Agenţia Naţională Antidrog şi Inspectoratul General al Jandarmeriei Române. Agenţia Naţională Antidrog a fost reprezentată de comisar şef Tomiţă Mihaela, şef C.R.P.E.C.A. Timişoara, Mariana Iridon şi Adela Şleam de la C.P.E.C.A. Timişoara, respectiv Florin Bîşcă de la C.P.E.C.A. Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *