News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad


Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad desfăşoară în această perioadă o serie de activităţi pentru a marca 161 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. „Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad a organizat, în această săptămână, o serie de competiţii sportive în care s-au întrecut jandarmii arădeni, respectiv Cupa Jandarmeriei la Fotbal, Cupa Jandarmeriei la Cross, Cupa Jandarmeriei la Tenis de masă şi Cupa Jandarmeriei la Tenis de câmp. De asemenea, miercuri, 30 martie, se vor organiza în Poligonul din Felnac încă două competiţii, la care îşi vor arăta îndemânarea atât jandarmii, cât şi reprezentanţii presei arădene care se vor întrece la Cupa Jandarmeriei la Tir şi la cea de-a XI-a ediţie a Cupei Presei la Tir, startul competiţiilor sportive fiind dat de inspectorul şef, colonel Adrian Bâcleşanu”, a declarat Florin Zapodean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Festivitatea de premiere va avea loc în data de 31 martie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, în cadrul aniversării festive dedicată împlinirii a 161 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Mai citeste si:  Peste o sută de agricultori din Nădlac s-au întâlnit cu Secretarul de Stat din Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.